Ρητή Δήλωση

Το ιστολόγιο αυτό είναι μια καθαρά προσωπική πρωτοβουλία για να καταθέτω στιγμές και σκέψεις από τη δική μου προσπάθεια να έρθω πιο κοντά στη νομοτελειακή θεωρία του Κομμουνισμού και την καταγραφή εντυπώσεων από τη διαδρομή αυτή. Αν και ο συντάκτης συμφωνεί με τις θέσεις, τη στρατηγική και την πολιτική ανάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, μέσω αυτού του ιστολογίου δεν εκφράζονται οι επίσημες θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Τυχόν αναφορές στις επίσημες θέσεις του ή οτιδήποτε έχει ως πηγή τα επίσημα όργανα ενημέρωσης της Κεντρική Επιτροπής του, θα αναφέρονται ρητώς από το συντάκτη.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για Κατίδη


«Η συμπεριφορά του παίκτη της ΑΕΚ και ο ναζιστικός του χαιρετισμός προκαλεί όλους τους φιλάθλους και τον ελληνικό λαό. Προσβάλλει τη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του ναζισμού, των αθλητών που και στη χώρα μας πολέμησαν το ναζισμό, στήθηκαν ακόμη και μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα.
Είναι σημαντικό ότι η ενέργεια αυτή καταδικάστηκε από τους παίκτες της ομάδας, από τους συναδέλφους τους σε όλο το φάσμα του αθλητισμού και πάνω από όλα αποδοκιμάστηκε μαζικά από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και των άλλων ομάδων.
Οι φίλοι της ΑΕΚ, με τις ιστορικές μνήμες της προσφυγιάς και του ξεριζωμού, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι, πρέπει να απομονώσουν και να αποβάλουν τα φασιστικά παράσιτα, που δρουν και χρησιμοποιούν το σάπιο αθλητισμό των μεγαλοεπιχειρηματιών και τις ομάδες, προκειμένου να χύσουν το ναζιστικό τους δηλητήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου