Ρητή Δήλωση

Το ιστολόγιο αυτό είναι μια καθαρά προσωπική πρωτοβουλία για να καταθέτω στιγμές και σκέψεις από τη δική μου προσπάθεια να έρθω πιο κοντά στη νομοτελειακή θεωρία του Κομμουνισμού και την καταγραφή εντυπώσεων από τη διαδρομή αυτή. Αν και ο συντάκτης συμφωνεί με τις θέσεις, τη στρατηγική και την πολιτική ανάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, μέσω αυτού του ιστολογίου δεν εκφράζονται οι επίσημες θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Τυχόν αναφορές στις επίσημες θέσεις του ή οτιδήποτε έχει ως πηγή τα επίσημα όργανα ενημέρωσης της Κεντρική Επιτροπής του, θα αναφέρονται ρητώς από το συντάκτη.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ότι δεν μας αρέσει...το πετάμε!








Αφού λοιπόν όλοι εμείς θέλουμε τη κατάργηση των μνημονίων και κατά συνέπεια όλων των βάρβαρων μέτρων, αφού θεωρούμε ότι για όλα φταίνε μόνο τα μνημόνια και ότι χωρίς αυτά όλα θα ήταν μέλι γάλα, ας τα καταργήσουμε. Ας στηρίξουμε τη πρόταση νόμου για τη κατάργησή τους που παρ' ότι έχει κατατεθεί από τον Ιούλιο, ακόμα δεν έχει πάει στη βουλή προς ψήφιση. Γιατί άραγε;
Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο να δούμε τι καταργείται και ποιό το πλαίσιο της πρότασης νόμου και μετά έτσι απλά, έστω και με την επανάσταση του καναπέ, ας υπογράψουμε!
Απλά ας σκεφτούμε ότι όποιος δεν αντιδρά είναι έτοιμος να δεχθεί τα πάντα. 
Αν τώρα θες να αντιδράσεις, σκέψου ότι ίσως αυτή να είναι μια ευκαιρία να το κάνεις. 


Αν πάλι δεν ασχοληθείς καν με το link, μη γκρινιάζεις!

Μη πας να γράψεις τα φάρμακα σου, απλά πλήρωσέ τα. 
Μη ζητάς αυξήσεις στο μισθό σου, όρισε εσύ το ποσοστό μείωσής του. 
Παραιτήσου από τη δουλειά σου για να κάνεις παρέα με 1.500.000 ανέργους. Αν δεν παραιτηθείς, μη ζητήσεις πενθήμερο 8ωρο, διάλεξε εσύ 2 μέρες τη βδομάδα που θες να δουλεύεις. 
Αν δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τα δάνεια,τα χαράτσια και το ενοίκιο, μη φωνάζεις αλλά όπως είπε και το θυμόσοφο marketing...Αγαπούλα πούλα!

...Ούτως ή άλλως αυτοί σχεδιασμένα τα έχουν. 

                                                     ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου