Ρητή Δήλωση

Το ιστολόγιο αυτό είναι μια καθαρά προσωπική πρωτοβουλία για να καταθέτω στιγμές και σκέψεις από τη δική μου προσπάθεια να έρθω πιο κοντά στη νομοτελειακή θεωρία του Κομμουνισμού και την καταγραφή εντυπώσεων από τη διαδρομή αυτή. Αν και ο συντάκτης συμφωνεί με τις θέσεις, τη στρατηγική και την πολιτική ανάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, μέσω αυτού του ιστολογίου δεν εκφράζονται οι επίσημες θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Τυχόν αναφορές στις επίσημες θέσεις του ή οτιδήποτε έχει ως πηγή τα επίσημα όργανα ενημέρωσης της Κεντρική Επιτροπής του, θα αναφέρονται ρητώς από το συντάκτη.

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Μπερδεμένος κόσμος ή μήπως, εσκεμμένα, όχι;

Έλαβα τις προάλλες την παρακάτω εικόνα στο mail μου, που προερχόταν από ένα group στο Facebook:

Όπως βλέπετε απεικονίζει, μετά από επεξεργασία, τη βουλή να καίγεται. 

Τα σχόλια κάτω από την εικόνα, πολλά. Κάποια από αυτά έλεγαν:
"Να είναι και οι 300 μαλάκες μέσα...", "Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι..." κ.τ.λ


Αν ο δημιουργός του γνωρίζει ακριβώς τι προσπαθεί να πετύχει, να του πω ότι οι μέρες του τελειώνουν. Μη ξενυχτάει άλλο για να εφευρίσκει τρόπους αποπροσανατολισμού. Δε σπαταλάω άλλο "ηλεκτρονικό μελάνι" για εκείνον.


Αν ο δημιουργός του απλά είναι μπερδεμένος και συμπαρασυρόμενος λέω σε αυτόν και σε όλους που έχουν αποπροσανατολιστεί με όλη αυτή τη προπαγάνδα, τα εξής:


Δεν είναι αυτός ο τρόπος. Ακόμα και να κάψεις αυτό το κτίριο δεν λέει τίποτα.Θα κάνουν μετεγκατάσταση. Ακόμα και αν θεωρήσεις ότι κάηκε το "Σύμβολο της Δημοκρατίας" θα φροντίσουν να δημιουργήσουν κάτι άλλο ως "Σύμβολο της Δημοκρατίας". Εδώ δε φοβούνται να κινούνται ανεξέλεγκτα, να καταπατούν τα πάντα, να σου παίρνουν τη ζωή με το έτσι θέλω. Λες να φοβηθούν το Photoshop; Λες να φοβηθούν τις μούτζες έξω από τη βουλή; Λες να φοβηθούν την επανάσταση του Facebook;  Ίσα ίσα που αυτά είναι τα όπλα τους. Αλλού είναι ο αγώνας! Κοίτα γύρω σου! Ενημερώσου! Οργανώσου! Πάλεψε! Γίνε μάζα για να έχεις δύναμη. Αν το κάνεις τότε θα δεις πραγματικά ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, ποιος λέει την αλήθεια και ποιος σε χρησιμοποιεί. Ποιος πραγματικά ζητάει αλλαγή με σχέδιο και προγραμματισμό και ποιος απλά προσπαθεί να σε συμπαρασύρει και να σε τρομοκρατήσει! 
Δες σήμερα (10/12/11), τι έμαθες για το τι έγινε στην Αθήνα; Η πρώτη ζωντανή σύνδεση έγινε όταν άρχισαν τα επεισόδια; Το επίκεντρο των διαδηλώσεων λένε ότι ήταν στο Σύνταγμα; Τότε σε κοροϊδεύουν! Το επίκεντρο ήταν η Ομόνοια όπου χιλιάδες λαού διαδήλωσε χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο και έκανε συμβολική κατάληψη στο Υπουργείο Εργασίας. Αλήθεια, πόσες λεπτομέρειες γι' αυτό άκουσες; Φρόντισε την επόμενη φορά να είσαι εκεί και για να έχεις πραγματική ενημέρωση αλλά και για να μπορείς να παίρνεις θέση. Αν δεν βρείς  εκεί αυτό που θες, τότε μπορείς να αποχωρήσεις. Και πάλι όμως, θα είναι δική σου η πρωτοβουλία για να το κάνεις! Θα έχεις ιδία άποψη. Τώρα έχεις ή είναι πλαστά δημιουργημένη;


Κοίτα γύρω σου! Ενημερώσου! Οργανώσου! Πάλεψε! Γίνε μάζα!


A! Και κάτι άλλο. Το σύνολο του κακού είναι μετρήσιμο, αλλά στο άθροισμα δεν είναι 300. Ξαναμέτρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου