Ρητή Δήλωση

Το ιστολόγιο αυτό είναι μια καθαρά προσωπική πρωτοβουλία για να καταθέτω στιγμές και σκέψεις από τη δική μου προσπάθεια να έρθω πιο κοντά στη νομοτελειακή θεωρία του Κομμουνισμού και την καταγραφή εντυπώσεων από τη διαδρομή αυτή. Αν και ο συντάκτης συμφωνεί με τις θέσεις, τη στρατηγική και την πολιτική ανάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, μέσω αυτού του ιστολογίου δεν εκφράζονται οι επίσημες θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Τυχόν αναφορές στις επίσημες θέσεις του ή οτιδήποτε έχει ως πηγή τα επίσημα όργανα ενημέρωσης της Κεντρική Επιτροπής του, θα αναφέρονται ρητώς από το συντάκτη.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αναμετάδοση της εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ από τον 902

 Απευθείας από το «902.gr», την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «902», η εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ



Δείτε εδώ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ http://www.902.gr/live.html την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ. 
'Οπως αναφέρει σε δελτίο τύπου το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ: «Μετά την επιχείρηση της κυβέρνησης που διέκοψε το σήμα της ΕΡΤ, ο 902, ραδιόφωνο, τηλεόραση και πόρταλ, αναμεταδίδουν την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ». 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι θορυβημένη η κυβέρνηση από τη θετική ανταπόκριση που βρήκε η αναμετάδοση της εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, διακόπτει μέσω της DIGEA, το σήμα της τηλεόρασης του «902». 
Από το βράδυ είναι σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο παρεμπόδισης με κάθε τρόπο της αναμετάδοσης του προγράμματος της ΕΡΤ.

Πηγή: 902.gr

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητή Αναστροφή,

    Δυστυχώς το τερατούργημα που λεγόταν ΕΡΤ έκλεισε όχι με το σωστό, αλλά με ένα εντελώς λάθος τρόπο...αναρωτιέμαι βέβαια, αν οι απολυμένοι του Ριζοσπάστη και του 902, θα τύχουν της συμπαράστασής σας.....και πριν προλάβετε να με κατήγορήσετε πάλι, σκεφτείτε πως δεν είμαι τρολ....αλλά η φωνή της χαμένης σας λογικής....

    Γεωργία Παπαδημητρίου



    ΑπάντησηΔιαγραφή