Ρητή Δήλωση

Το ιστολόγιο αυτό είναι μια καθαρά προσωπική πρωτοβουλία για να καταθέτω στιγμές και σκέψεις από τη δική μου προσπάθεια να έρθω πιο κοντά στη νομοτελειακή θεωρία του Κομμουνισμού και την καταγραφή εντυπώσεων από τη διαδρομή αυτή. Αν και ο συντάκτης συμφωνεί με τις θέσεις, τη στρατηγική και την πολιτική ανάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, μέσω αυτού του ιστολογίου δεν εκφράζονται οι επίσημες θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Τυχόν αναφορές στις επίσημες θέσεις του ή οτιδήποτε έχει ως πηγή τα επίσημα όργανα ενημέρωσης της Κεντρική Επιτροπής του, θα αναφέρονται ρητώς από το συντάκτη.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Λύσαμε το οικονομικό...επειδή φταίνε οι μετανάστες!

      ...Μόνο αυτό θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος βλέποντας τα δελτία ειδήσεων, τις τελευταίες μέρες. Όλα τα κανάλια της κρατικής και ιδιωτικής τηλεόρασης μετατρέπονται σε κονσερβοποιητές φαιάς ουσίας, αφού από τη μία λένε για τη σωρεία επερχόμενων επενδύσεων, τον πλούτο που θα έρθει στην επιφάνεια (ίσως και τις επόμενες ώρες) από την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου και από την άλλη εξετάζουν ενδελεχώς το επίκαιρο θέμα των ημερών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους ανεπιθύμητους μετανάστες, τις υγειονομικές ζώνες κ.τ.λ
       Βλέπετε, είδαν ότι "έπιασε" όταν αναδείχθηκε το θέμα και το σύστημα φρόντισε να εμπλουτίσει το περιεχόμενο αυτής της "προσπάθειας" για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Το οικονομικό ζήτημα και η εξαθλίωση του λαού όπως επίσης και η αιτία των προβλημάτων αυτών, στην αφάνεια. Βέβαια για να πούμε και το σωστό, οι παρουσιαστές των ειδήσεων παίρνουν το "κατάλληλο" ύφος, για να δείξουν τη συμπόνια τους στο δοκιμαζόμενο λαό, όταν αναφέρονται σε οικονομικά θέματα αλλά ξανά προς τη "δόξα" τραβούν.
       Πρέπει επιτέλους να τελειώσει αυτή η ασυδοσία στη πληροφόρηση και αφού δεν θα το κάνουν αυτοί θα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Θα πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε πίσω από τα γεγονότα και να εξετάζουμε την ουσία και τις αιτίες από τις οποίες δημιουργούνται διάφορα ζητήματα. Μόνο έτσι μπορούμε όλοι να ωριμάσουμε και  να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε σε ένα κοινό στόχο...ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου