Ρητή Δήλωση

Το ιστολόγιο αυτό είναι μια καθαρά προσωπική πρωτοβουλία για να καταθέτω στιγμές και σκέψεις από τη δική μου προσπάθεια να έρθω πιο κοντά στη νομοτελειακή θεωρία του Κομμουνισμού και την καταγραφή εντυπώσεων από τη διαδρομή αυτή. Αν και ο συντάκτης συμφωνεί με τις θέσεις, τη στρατηγική και την πολιτική ανάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, μέσω αυτού του ιστολογίου δεν εκφράζονται οι επίσημες θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Τυχόν αναφορές στις επίσημες θέσεις του ή οτιδήποτε έχει ως πηγή τα επίσημα όργανα ενημέρωσης της Κεντρική Επιτροπής του, θα αναφέρονται ρητώς από το συντάκτη.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Όταν προσπάθησα να δω από την άλλη...

Δημιουργώ αυτό το ιστολόγιο για να μπορέσω να καταθέσω και να καταθέτω τις εμπειρίες μου τώρα που προσπαθώ να δω από την άλλη.
Από την άλλη πλευρά του τοίχου, από άλλη σκοπιά, με άλλη ματιά, με άλλη οπτική- όπως θέλει μπορεί να το πει ο καθένας. Όταν τα πράγματα βλέπεις ότι βαίνουν προς αδιέξοδο τότε προσπαθείς να δεις από την άλλη. Άλλοτε νωρίτερα, άλλοτε πιο αργά.
Ποτέ όμως δεν είναι αργά για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα αν και δυστυχώς δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται αγώνα μα πάνω απ' όλα οργάνωση! Αν θες να επιτύχεις, χρειάζεται σχεδιασμός. Και τότε...όλα κυλούν ομαλότερα!
Ποτέ όμως δεν πρέπει να είσαι μόνος γιατί έτσι δεν ακούγεσαι. Το σύνθημα δυναμώνει όταν ενώνονται  πολλές φωνές.
     
  -----------------------------now Turnabout  /  Αναστροφή--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου